Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Juan Pablo Balcázar ha protagonitzat un dels concerts del festival NU

Un festival que se celebra fins aquest cap de setmana.

El Jazz i la Música en general tenen una vessant natural. La música, com el vi, neix de mans d’uns artesans. Vilafranca ha estrenat aquesta setmana un nou cicle o festival de jazz que vol destacar que el vi amb la mínima intervenció i la música tal com surt dels artistes que la produeixen, poden anar juntes. El festival NU acompanya la música nua amb els millors vins naturals.
El cicle ha buscat també espais diferents on fer els concerts.
El Magatzem Jean Mory del carrer del Sol acollia aquest dijous l’espectacle Otro cuarteto para el fin de los tiempos, la darrera creació del músic colombià, barceloní d’adopció, Juan Pablo Balcázar. El contrabaixista s’acompanyava de Marcel·lí Bàyer al saxo alt, Dani Comas a la guitarra i Oriol Roca a la bateria.
El cicle continua aquest divendres a la Taverna del Vinseum a les deu de la nit el DJ Diego Armando. Dissabte a dos quarts de nou del vespre a l’Auditori del Vinseum actua Marco Mezquida al piano sol. I el cicle Nu acaba aquest diumenge, a dos quarts d’una del migdia al pati de l’Escorxador, amb Gorka Benítez Trio.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: