Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de participació i bon temps en la 18ena edició de la marxa 7 Cims

Una prova que enguany tornava en un format normalitzat, amb un total de 651 participants.

El passat diumenge Torrelles de Foix es convertia en l’epicentre de la marxa no competitiva dels 7 Cims, organitzada pel Centre Excursionista del Penedès, en la seva 18a edició. Una prova que enguany tornava en un format normalitzat, amb un total de 651 participants.

En aquesta edició la marxa comptava amb un recorregut total de 59,2 km i un desnivell acumulat de 4824m, amb el protagonisme dels cims del Clapí Vell, Puig de l’Àliga, el Montmell, el Montagut, Puig Formigosa, Puig Castellar i Puig de les Agulles. Una prova exigent, que requereix una preparació adeqüada.

Tot i l’exigència de la prova, els 7 cims és un marxa oberta a tothom. Diferents tipus de persones en prenen part, totes elles amb objectius ben diferents: alguns busquen marca, però d’altres simplement busquen viure una experiència personal o gaudir de l’entorn natural.

Alguns exemples són els dos marxadors que encapçalaven la prova i que van creuar la meta el primers. Enguany, el primer home va ser en Miguel Ángel Regalado, qui va completar el recorregut en 5 hores, 35 minuts i 32 segons.

Per la seva banda, la Lourdes Puiggròs, va ser la primera dona en creuar la meta, en 7 hores, 30 minuts i 54 segons.

Una edició que també va servir per recordar a en Jordi Beneyto, membre del CEP que perdia la vida recentment.

La propera cita amb els 7 Cims, d’aquí un any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: