Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es fa al CIARGA un homenatge al pilot republicà Joan Comas

Aquest diumenge es vivia al CIARGA dels Monjos l’entranyable homenatge.

Emotiu i entranyable l’acte que s’ha viscut aquest diumenge al Ciarga amb l’homenatge que l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i l’Associació d’Aviadors de la República han fet al pilot republicà Joan Comas.

L’acte va començar amb una visita a càrrec de Ramon Arnabat, president de l’ Institut d’Estudis Penedesencs i va ser presidit per l’alcaldessa Imma Ferret, acompanyada pel president d’ADAR, Aquilí Mata i Miquel Comas, fill del pilot homenatjat.

També hi van participar diversos regidors de l’ajuntament dels Monjos, familiars de pilots i mecànics republicans i com a convidats per la seva relació amb l’ADAR l’ex president José Montilla, la regidora de l’Ajuntament de Barcelona i ex consellera de la presidència Neus Munté i el diputat Ferran Pedret

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: