Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cònsol de Rússia ret homenatge als aviadors republicans a Santa Margarida i Els Monjos

El cònsol general de la Federació Russa a Barcelona, Aleksandr Pankov, ha visitat Santa Maragrida i Els Monjos per a participar en un homenatge als aviadors republicans espanyols.

La comitiva russa s’ha desplaçat fins el Parc de la Memòria del Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i Guerra Aèria, el CIARGA, del municipi per dipositar un ram de flors al monument dedicat als aviadors republicans.

Pankov ha estat acompanyat per l’alcaldessa, Imma Ferret i per diversos representants de l’Associació d’Aviadors Republicans. El cònsol general de Rússia ha felicitat Santa Margarida i Els Monjos per tenir un lloc de record de la memòria històrica.

Per la seva banda, l’alcaldessa també ha posat l’accent en valorar el paper del municipi en la defensa de la memòria històrica.

La delegació russa, a més de rendir homenatge als aviadors, ha realitzat un recorregut per la seu del museu de l’aviació republicana i pel refugi antiaeri que es conserva al costat mateix del recinte museístic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: