Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cs vol que es designi un regidor per a la Xarxa Europea de Corresponsals Regionals i Locals

El grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Vilafranca presenta una moció en el Ple d’aquest dimarts.

A la moció demana al govern municipal que designi un regidor per a integrar-se a la Xarxa Europea de Corresponsals Regionals i Locals de la UE. Aquesta xarxa ofereix als seus membres informació específica i invitacions a actes, intercanvis i debats que permeten disposar d’informació de primera mà sobre decisions de la UE que afecten el món local i tendències legislatives sobre urbanisme, desenvolupament econòmic, medi ambient, polítiques socials, pressupostos, fons Next Generation, programes de beques universitàries i visites d’estudi al Comitè de les Regions. Per això el regidor Eladio García proposarà al Ple ser-hi present.

C's

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: