Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila recupera la festa nocturna del Shopping Night

L’Associació de Comerciants recupera la festa del comerç amb la vuitena edició de la Shopping Night que tindrà lloc el divendres 27 de maig de les vuit del vespre a les dotze de la nit.

Després de dos anys en espera a causa de les mesures aplicades per fer front a la pandèmia, els comerciants restableixen la cita amb la màxima normalitat. Les botigues estaran obertes i oferiran promocions i descomptes especials als seus clients, i per cada compra, les botigues regalaran una bossa de cotó 100% orgànic estampat, gentilesa de Centre Vila. A les sis de la tarda hi haurà taller d’inflables organitzat per Robòtics, a la rambla de Sant Francesc; intercanvi de cromos Adrenalyn davant l’estanc de Ca la Madrona, al carrer dels Ferrers; i pluja de globus per als més petits organitzat per Casals Sabaters, a la plaça de la Constitució. A partir de les vuit del vespre, hi haurà música en viu als carrers de Sant Joan, la Font, Parellada, els Ferrers, Indústria, plaça Llorens i Barba, i plaça de la Constitució. I tastos de productes de Granier i vins i caves de Covides a l’estand de Centre Vila, a la plaça de la Constitució, tastets per diferents carrers del centre, activitats a les botigues i, a partir de les nou de la nit, desfilada a la plaça de la Vila, en la qual participaran un total de 24 botigues amb més de 100 models. Com cada any, la cita del Shopping Night anirà acompanyada del concurs de decoració de carrers, que aquest any se centrarà en el tema El comerç també recicla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: