Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pagesia i agents culturals veuen positiu el desplegament dels serveis territorials

Des dels diferents sectors consideren que ara el més important és que hi hagi dotació pressupostària i recursos per tal que els serveis territorials siguin operatius.

Un cop confirmat que Vilafranca serà la seu dels serveis territorials al Penedès dels departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i de Cultura, les primeres valoracions que en fan representants de la pagesia i dels agents culturals són positives pel que representa d’apropar l’administració al territori i facilitar que es puguin recollir les sensibilitats del Penedès a l’hora de planificar polítiques de país en aquestes àrees.

Rafel Ramon és el Coordinador d’Unió de Pagesos a l’Alt Penedès, i remarca que més enllà de l’anunci del desplegament caldrà vetllar per tal que hi hagi els recursos que permetin de fer i defensar accions des del territori.

En clau cultural, el president del Vinseum Joan Tarrada considera positiu que Vilafranca sigui la capital cultural de la Vegueria. Però al mateix temps apunta que és un repte important per fer arribar les necessitats i demandes de tot el territori al govern.

En ambdós casos es considera interessant que el govern català tingui un contacte directe amb el territori que els permeti conèixer millor la realitat del Penedès.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: