Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Millora als carrers, després de la desconvocatòria de la vaga de la recollida d’escombraries

Així doncs, aquest dijous al matí ja s’ha pogut veure alguns contenidors buits i han desaparegut les bosses que el dia abans estaven amuntegades al seu voltant.

Representants de l’empresa concessionària del servei de recollida de les escombraries al Penedès i Garraf, Fomento de Construcciones y Contratas, i membres del comitè d’empresa van arribar a un acord aquest dimecres al migdia i ja a la mateixa tarda es va posar en marxa el servei. Tot plegat unes hores més tard que la Mancomunitat Penedès-Garraf, responsable de la gestió, emetés un dur comunicat criticant l’incompliment dels serveis mínims decretats per la Generalitat i anunciant l’inici d’actuacions per que l’empresa concessionària se’n fes responsable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: