Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Nou de Vilafranca preestrena la cantata ‘La veu de la terra’

La cantata ha estat el plat fort de la celebració de Sant Jordi, durant la qual també s’han lliurat els premis del concurs literari, projectes científics i les proves Cangur.

‘La veu de la terra’ és un projecte del camp d’aprenentatge Pau Casals i versa sobre el que podem fer per mitigar els efectes de l’emergència climàtica. L’Institut Nou de Vilafranca ha preestrenat la cantata, obra de David Melgar i Gibert D’Artze, durant la seva celebració de Sant Jordi, aquest dilluns a l’auditori municipal.

Els autors han estat presents a la preestrena i han convidat l’alumnat de l’Institut Nou a partiticpar a l’estrena oficial, que tindrà lloc amb cantaires d’altres centres escolars de Catalunya el proper 8 de maig a Esparreguera.

La cantata ha estat el plat fort de la celebració de Sant Jordi, durant la qual també s’han lliurat els premis del concurs literari, projectes científics i les proves Cangur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: