Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra detenen in fraganti un home per robar en un domicili a l’Alt Penedès

Agents de la comissaria de Vilafranca van detenir el passat diumenge un home de 27 anys com a presumpte autor d’un robatori amb força a domicili.

Els fets van succeir la matinada de dissabte a diumenge, quan agents de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia van rebre l’avís que s’acabava de cometre un robatori a l’interior d’un domicili al municipi de Torrelavit. Segons testimonis, els lladres haurien fugit per les teulades.

Immediatament, es va muntar un dispositiu policial per tal de localitzar els presumptes autors del robatori.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, pocs minuts més tard, al camí de l’Arboçar de Torrelavit, els agents van localitzar un home estirat al terra, que s’havia fet mal als turmells com a conseqüència de la caiguda des d’una teulada quan intentava fugir. Al detingut se li van intervenir eines susceptibles de ser utilitzades en robatoris, com un parell de guants i una llanterna.

L’arrestat va ser traslladat a l’hospital per tal de rebre l’assistència mèdica necessària. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: