Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dispositiu de seguretat a l’Espirall amb una detenció, denúncies i diligències penals

Un dispositiu de seguretat al barri de l’Espirall se salda amb una persona detinguda, tres denunciades i una contra qui s’han obert diligències penals.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca, del Cos Nacional de Policia i la Policia Local van realitzar el passat divendres 8 d’abril un dispositiu de seguretat al barri de l’Espirall al municipi.

En el decurs l’operatiu es va denunciar una persona per desobediència als agents de l’autoritat i es van denunciar administrativament dues persones per tinença de substàncies estupefaents. Tanmateix s’han obert diligències penals per un home que conduïa sense haver obtingut mai permís o llicencia. Així mateix, els agents van detenir una persona per un requeriment judicial pendent.

En el dispositiu hi van participar dotacions de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Alt Penedès, agents de la Policia Local del municipi i de la Policia Nacional.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: