Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Camins del Cava, una nova aplicació que permet moure’s a peu o en bicicleta pel Penedès

Camins del Cava, una nova aplicació que permet moure’s a peu o en bicicleta pel Penedès

Diverses entitats desenvolupen una aplicació amb informació turística per descobrir els camins existents al voltant de Sant Sadurní d’Anoia.

L’Associació d’Elaboradors de Cava AECAVA, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Sadurní i la Diputació, ha llançat una aplicació web que permet a l’usuari accedir de manera fàcil i còmoda a tota la informació relativa als camins existents al Penedès. Amb el suport dels Ajuntaments de Subirats i Torrelavit, aquesta proposta ambiciosa aspira a ser una important font d’informació per als visitants. L’àmbit geogràfic del projecte, en aquesta primera fase, abasta la població de Sant Sadurní junt amb les zones limítrofes de Subirats i Torrelavit.

La iniciativa aprofita la xarxa actual de camins de l’entorn de Sant Sadurní per facilitar i promocionar l’accés caminant o en bicicleta als cellers productors de cava ubicats a la perifèria del poble. A través d’una WebApp www.caminsdelcava.com, els usuaris podran trobar tota la informació necessària per crear el seu propi itinerari. L’aplicació també compta amb la informació de restaurants, allotjaments i altres punts d’interès com botigues, empreses de lloguer de bicicletes, parquings i museus.

La proposta consisteix en que el turista pugui deixar el seu vehicle per la zona i iniciar el recorregut que desitgi a peu o en bicicleta seguint les indicacions que li proporcioni Camins del Cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: