Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Afectacions a Rodalies fins al febrer de 2023 per diverses obres de millora d’infraestructures

Les afectacions a Rodalies per les obres del Corredor Mediterrani al tram Martorell – Castellbisbal s’allargaran fins al febrer del 2023.

Aquest cap de setmana s’inicia el gruix de les afectacions per les obres en el tram Martorell – Castellbisbal, on Adif està fent actuacions relacionades amb el desenvolupament del Corredor Mediterrani. Aquests treballs se sumen a obres d’integració urbana i remodelació de l’estació de Sant Feliu de Llobregat i la millora de l’accessibilitat que Renfe executarà a Molins de Rei. Totes aquestes actuacions obliguen a reprogramar serveis, sobretot a les línies R4, R8 i R1, que afectaran la mobilitat dels usuaris de Rodalies d’ara fins al febrer de l’any que ve.

A la R4, que va de Sant Vicenç de Calders a Manresa per Vilafranca, els trens que habitualment inicien o finalitzen el seu recorregut a Martorell ho faran des de Castellbisbal. Per això s’estableix un servei de reforç amb bus complementari entre Martorell i Castellbisbal en tots dos sentits. Els trens amb destinació Vilafranca i Sant Vicenç de Calders no tindran afectació.

Pel que fa a la R8, de Martorell a Granollers Centre per Cerdanyola Universitat, la circulació entre Martorell i Rubí quedarà interrompuda. S’establirà un servei alternatiu per carretera entre Rubí i Martorell.

A més d’aquestes modificacions globals que es registraran en els propers mesos, aquest cap de setmana també es produiran altres afectacions.

Des de les vuit del vespre del 23 d’abril fins a les sis de la matinada del dia 24, hi haurà servei alternatiu per carretera entre Castellbisbal i Martorell per a tots els trens de la línia R4.
Des de Renfe i Adif han intentat donar resposta a les necessitats dels viatgers amb una reprogramació global del servei per fer front a les afectacions.

Els viatgers poden consultar els horaris als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es, en aquest cas en l’apartat Estat de la Xarxa. També hi ha disponible el telèfon d’informació 900 41 00 41, les Apps Rodalies de Catalunya i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials @rodalies i @infoadif.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: