Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un parc amb jocs per a nens el més triat a la consulta sobre espais lúdics a Torrelles

Els veïns estaven cridats a triar entre diverses propostes per tal de dur a terme inversions en diferents espais públics com ara parcs i zones infantils del municipi.

El passat 15 de març es va celebrar l’acte públic d’escrutini i recompte de la consulta ciutadana sobre els espais lúdics del municipi que s’ha dut a terme durant les darreres setmanes i en què es convidava a la ciutadania de Torrelles, a partir dels 8 anys d’edat, a votar per entre diverses propostes.

La iniciativa ha recollit un total de 134 vots. Es podia participar de manera telemàtica, a través del web municipal, o bé amb una butlleta física que podia dipositar-se a les urnes situades a l’escola Guerau de Peguera i a l’Espai Jove. La inversió en un parc infantil amb jocs per a edats compreses entre els 8 i 12 ha estat l’opció preferida, amb un total de 52 vots, seguida per la pista d’skate amb 49, i un parc de cal·listènia, amb 23. Les persones participants també podien proposar d’altres inversions, i s’han suggerit espais com una tirolina o un rocòdrom, entre d’altres.

La intenció de l’Ajuntament és impulsar en els propers mesos un pla de millores en els parcs i zones infantils del municipi, atenent a les prioritats que han establert els veïns i veïnes a través d’aquesta consulta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: