Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espai Jove La Nau acollirà una nova edició del Tresca Jove

La Fundació Catalana de l’Esplai i el servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca s’alien un any més per desenvolupar el Tresca Jove.

Ho fan per oferir a les persones joves que es trobin en situació d’atur l’oportunitat de formar-se en l’àmbit de l’educació del lleure, a través del títol oficial de Monitor de Lleure infantil i juvenil. Es tracta d’un projecte finançat per la Cambra de Comerç de Barcelona i gratuït per als joves participants.
La presentació de la 4a edició del Tresca Jove ha anat a càrrec del regidor de Joventut, Miquel Medialdea, i dels representants de Fundesplai, Albert Mariscal i Clara Vilagrassa. El regidor recordava que és una activitat adreçada a joves de 18 a 29 anys que no estudien ni treballen i que estiguin apuntats a Garantia Juvenil. Medialdea posava en valor que el Tresca Jove va més enllà de l’aspecte formatiu.
La quarta edició del projecte es realitzarà de manera presencial a l’espai jove La Nau del 21 d’abril a l’1 de juliol, de dilluns a divendres, i a partir del juliol els i les joves participants realitzaran el mòdul de pràctiques i la memòria del projecte. El termini que tenen els i les joves per inscriure’s de manera gratuïta al projecte és fins al 12 d’abril, a través d’un formulari en línia d’inscripció habilitat a través del web joventut.vilafranca.cat.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: