Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les preocupants dades d’un Vilafranca en crisi que busca la manera de revertir la situació

L’equip segueix sense donar en la tecla en aquest 2022. El Vilafranca, 6è a 4 punts del líder a final de la primera volta, ara només es troba 4 punts per sobre del descens

El partit 300 d’Ivan Moreno com a entrenador del Vilafranca ha arribat en el pitjor moment des que ocupa el càrrec, a nivell de resultats i sensacions.
Dissabte, amb la derrota davant la Grama, el Vilafranca va sumar el 9è partit consecutiu sense guanyar i el 7è sense marcar gol.

La comparativa entre els registres de la primera volta i els de la segona és demolidora. La defensa havia estat la gran virtut d’aquest equip durant la primera volta, encaixant només 9 gols en 16 partits i aconseguint 10 porteries a 0, amb record d’imbatibilitat inclòs per Toni Casamayor, que va arribar a acumular més de 700 minuts sense rebre gol. Curiosament, dels 9 gols, 6 van ser en partits com a local, mentre com a visitant el Vilafranca només va rebre 3 gols.

En aquesta segona volta, l’equip ja ha rebut 14 gols, 5 més que en tota la primera volta, i en la meitat de partits. Malgrat això, aconseguint 3 porteries a 0.

Ofensivament, l’involució és encara més evident. Un Vilafranca que no destacava per la seva faceta golejadora, però que ho suplia amb una de les millors defenses de tot el futbol nacionalDurant la primera meitat del campionat només va fer 15 gols en 16 partits. I és repetia el mateix patró: pitjor a casa que fora, amb 7 gols a favor com a local, per 8 com a visitant. A partir de gener, apagada general: només un gol en 8 partits. En aquest 2022, cap gol com a local, de moment.

En els darrers temps, l’entrenador insisteix en l’aspecte mental com el motiu de la mala dinàmica i alhora la clau per tornar a aixecar el vol. Un equip, el Vilafranca, que en 8 jornades ha passat de ser 6è a 4 punts del líder, a ser ara mateix 10è, a només 4 punts del descens.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: