Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Teatre Casal acollirà una la taula rodona sobre el futur del cinema

El Teatre Casal acollirà una la taula rodona sobre el futur del cinema

El Casal de Vilafranca ha organitzat una nova Tribuna Casal de debat, entorn de la perspectiva de futur del cinema davant del creixement de les plataformes d’streaming.

Aquest divendres 25 de març a les8 del vespre, el Casal de Vilafranca organitza una taula rodona o Tribuna Casal per debatre sobre el futur del cinema davant del creixement de l’oferta i qualitat de les plataformes de streaming. En aquesta Tribuna Casal que porta per nom“El futur del cinema. Cinema vs Streaming”, s’hi platejaran també alguns interrogants sobre l’acció que com a consumidors podem prendre davant d’aquest fenomen i sobre la convivència d’aquestes plataformes amb el cinema tradicional i la cultura de petit format, entre d’altres.

La taula rodona serà moderada pel periodista i expresident del Cineclub, Josep Maria Escofet i comptarà amb la participació de quatre ponents amb una estreta relació amb el sector del cinema i l’audiovisual. El president del Cineclub Vilafranca, Jaume Felipe, la propietària del Cinema Kubrick, Maria Olivella, el director del Festival Most, Xavi Fornós, i la gestora audiovisual i directora general de PROA “Productors Audiovisuals Federats”, Montserrat Bou.

En acabar l’espai de debat i taula rodona, s’emplaçarà al públic assistent a veure la pel·lícula del director noruec Joachim Trier: “La peor persona del mundo”, que es projectarà a partir de 2/4 de 10 del vespre a la Sala de cinema Zazie.

L’acte és gratuït i obert a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: