Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El compositor Àlex Cassanyes presenta a l’Auditori el seu darrer treball ‘Composició II’

El compositor penedesenc presentarà aquest segon treball realitzant durant la pandèmia, i que pretén mostrar a través del jazz les sensacions de Cassanyes en relació a diferents obres artístiques.

Es tracta d’un seguit de peces que va escriure durant la pandèmia i que ara està presentant amb un seguit de concerts. Diumenge a les 7 de la tarda, acompanyat de nou músics, mostrarà com a transformat en música l’impacte que li havia generat l’experiència artística d’algunes obres d’art.

Cassanyes, que ha visitat els estudis de Ràdio Vilafranca per presentar el concert, explica que algunes de les obres en que s’ha inspirat poden ser conegudes per el gran públic, com ara un llibre de Hemingway o escultures de Jaume Plensa.

El concert s’acompanyarà amb la projecció d’imatges de les obres que han inspirat les seves composicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: