Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Rítmica Vilafranca, amb 14 gimnastes als campionats estatals i una al radar del CAR

La gimnasta del club, Júlia Bóveda, als seus 11 anys, està rebent el seguiment per part del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat

Enguany, quan fa justament 12 anys de la seva fundació, el Club Rítmica Vilafranca està aconseguint un grapat de bons resultats, que han portat a 14 de seves gimnastes a aconseguir plaça pels propers campionats d’Espanya.

També destaca la gimnasta Júlia Bóveda, que als seus 11 anys està en el radar del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, en el marc del seu programa de seguiment. Un esport, la gimnàstica rítmica, molt exigent des d’una edat molt temprana.

En els campionats de Catalunya, celebrats a Girona entre el 12 i el 13 de març, 2 ors i dues plates per les gimnastes del club entre les modalitats de conjunt i individuals, i un total de 14 gimnastes que participaran als campionats d’Espanya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: