Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Derrota preocupant del Vilafranca per 0-3 contra la Grama en el partit 300 d’Ivan Moreno

El Vilafranca suma una nova derrota en un nou partit gris pels d’Ivan Moreno, que segueixen en caiguda lliure: 9 partits sense guanyar, i 7 consecutius sense veure porteria

El FC Vilafranca va caure per 0-3 al Municipal davant la Grama en el partit 300 d’Ivan Moreno a la banqueta penedesenca. Una derrota dura, ja que als 9 minuts de joc, els locals ja perdien per 2 gols, i en menys de mitja hora, la Grama ja havia sentenciat el partit, amb el 0-3 definitiu.

És el 9è partit consecutiu sense guanyar pel Vilafranca, que, a més, segueix allargant la seva ratxa sense veure porteria a 7 partits.

La tarda va començar de la pitjor manera. En la primera per la Grama, gol. Corner, pilota al cor de l’àrea i la pilota va cap dins, al picar en el local Dani Sanchez. I al 8, el 0-2. Per enèsima vegada aquesta temporada, error innocent en la sortida de pilota i xut potent de Peris, que salva bé Xavi Mañes. Al final, falta d’entesa entre el porter i el defensa, i Oriol Molins no perdona.

El tercer va arribar fruit d’una pèrdua en una zona delicada. I en un 3 contra 2, gol de Molins. Era el 0-3, i en mitja hora partit sentenciat.

Oribe, que tornava a un 11 després de molts mesos, provava sort des de lluny, abans del descans. També seria protagonista col·lateral en un error d’identificació de l’àrbitre, que l’havia arribat a expulsar per segona groga. Finalment, no va ser així.

Al tornar de vestidors, sacsejada de l’entrenador, amb 4 canvis per intentar capgirar la situació. També amb canvi sota pals, amb la reaparició de Toni Casamayor. Al 47, Oribe ho intentava amb una falta des de la frontal, i poc després la Grama podia fer el 4t amb un mà a mà d’Antonicelli.

A 10 minuts pel final es quedaria el Vilafranca amb un menys, amb l’expulsió de Fran Illescas, entrat a la segona meitat.

Es tornava a salvar del quart el Vilafranca, amb un rebot de Fonta, que va estar a punt de marcar en pròpia. Al final, resultat de 0-3.

Amb aquesta derrota, se li segueixen complicant les opcions de playoff al Vilafranca, ara mateix 10è, a 11 punts de la 5a plaça i només 4 per sobre del descens. I no hi ha temps per lamentar-se, ja que dimecres, a les 8 del vespre, el degà visita el Girona B per recuperar el partit ajornat fa setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: