Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cs Vilafranca sol·licita augmentar els recursos destinats a programes a la joventut

El regidor considera prioritari que el Servei de Joventut centri més esforços en l’obtenció de recursos per desplegar noves propostes.

El regidor Eladio García presentarà en el Ple d’aquest dimarts una moció en la qual sol·licita al govern que aprofiti que 2022 ha estat declarat com a Any Europeu de la Joventut per a aconseguir més recursos per a les polítiques públiques municipals de joventut i desenvolupar noves propostes per als joves de la ciutat, que representen el 16% dels habitants d’entre 15 i 29 anys.
El regidor considera prioritari que el Servei de Joventut centri més esforços en l’obtenció de recursos per desplegar noves propostes que promoguin els 6.280 joves que hi ha al municipi. A la moció demana a l’Ajuntament suport institucional a l’Any Europeu de la Joventut, però també que participi i dugui a terme activitats que s’emmarquin oficialment en aquest projecte i es promocioni i difongui entre els ciutadans.

C's

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: