Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest diumenge torna a la Rambla de Sant Francesc la Festa del Xató

Aquest diumenge torna a la Rambla de Sant Francesc la Festa del Xató

Des de dos quarts d’onze del matí i fins que s’esgotin les racions es podran degustar els xatons típics de les poblacions de la Ruta del Xató, Calafell, El Vendrell, Sitges, Vilanova i Vilafranca.

Tots acompanyats dels vins de la DO Penedès. La de Vilafranca és l’única de les festes del xató on es poden degustar a la vegada aquests cinc xatons i apreciar les diferències que els distingeixen. La festa es complementa amb la realització de dos tallers infantils d’elaboració de xató, adreçats a infants de 8 a 12 anys, a dos quarts d’onze i a dos quarts de dotze i un tast de vins de la DO Penedès maridats amb xató a la una del migdia, tots tres requereixen inscripció prèvia. Durant tot el matí hi haurà altres activitats per divertir-se en família i es desenvoluparà paral·lelament la Fira d’Artesans a la mateixa rambla. En cas de pluja, la Festa del Xató es traslladaria a Cal Figarot, adaptant les activitats a l’espai disponible.
Cal recordar que, durant els dies previs a la festa, es pot consumir xató a 15 restaurants de Vilafranca en el marc de la Quinzena del Xató. Fins i tot es pot aprofitar la promoció d’una ampolla de vi de regal, per cada dos xatons i una ampolla de vi de la DO consumits o comprats per emportar. L’ampolla s’haurà de recollir a l’Oficina de Turisme de Vilafranca.

Tota la informació sobre la Festa del Xató i les inscripcions es poden fer a www.turismevilafranca.com/ca/festa-del-xato-2022

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: