Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Cunill signa un bon re-debut sense premi amb el Vilafranca

El central va disputar els 90 minuts del Vilafranca – Vilassar pocs dies després de l’anunci de la seva incorporació a l’equip

En temps rècord. Toni Cunill va tornar a posar-se la samarreta del Vilafranca pocs dies després de confirmar-se el seu retorn al club, un cop tancat la seva breu estada al Prat, de la 2a RFEF. L’entrenador, Ivan Moreno valorava positivament el re-debut del jugador després del 0-0 contra el Vilassar.

Moreno destacava les qualitats d’un jugador ja conegut per la parròquia vilafranquina i posava en valor la bona actuació, malgrat la inactivitat del central en els darrers mesos. Cunill va ser titular, disputant el partit sencer i formant dupla al centre de la defensa amb David Fontanils.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: