Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’Enoturisme presenta un nou cicle de Màster Class a Vilafranca

A partir del febrer comença a una nova edició de les classes magistrals que organitza l’Escola d’Enoturisme de Catalunya a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca.

Les sessions tractaran, des de punts de vista actuals i originals, la temàtica del vi. Les màster class són un producte formatiu que s’inclou al Curs de Sommelier Professional, reconegut i homologat per l’Associació Catalana de Sommeliers, i que enguany celebra la segona edició. La proposta és obrir al públic 4 sessions formatives al públic que hi estigui interessat. Les sessions seran presencials i es realitzaran a l’edifici de l’Enològica de cinc de la tarda a vuit del vespre. La primera màster class, ‘El mercat internacional del vi: interessos i novetats’, tindrà lloc el 23 de febrer. Anirà a càrrec de David Forer, consultor i Master of Wine. Aquesta màster class s’impartirà en anglès. El 30 de març tindrà lloc la segona classe magistral, que tractarà sobre la “Comunicació en el món del vi”, a càrrec de Montse Alonso, sòcia directora de l’agència de consultoria i comunicació MAHALA Wine. Héctor Angulo, de Vila Viniteca, serà l’encarregat d’impartir la tercera sessió, el 20 d’abril, sobre “Distribució i posicionament dels vins al mercat”. Finalment, la quarta i última màster class serà el 15 de juny amb “Maridatges amb flors i plantes. Altres enfocaments de maridatges i la influència de les flors i plantes en els maridatges”. Serà impartida per Evarist March, expert en guiatge i interpretació del patrimoni també botànic del Celler Can Roca i Sara Pérez, enòloga i propietària del celler del Priorat Venus La Universal.
El nombre de places disponibles per a cada sessió és limitat i per a cada màster class s’obren 20 places. El preu de la inscripció és de 50 € per a una sessió formativa, de 80 € si la inscripció es formalitza a dues màsters class, de 105 € si es reserva plaça a les tres classes magistrals i 130 € per les quatre sessions.
Tota la informació referent a les sessions, així com el tràmit per a la inscripció es pot realitzar a través del web de l’Escola d’Enoturisme www.escolaenoturisme.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: