Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca millora però no li dona per passar de l’empat a 0 contra el Vilassar

Els d’Ivan Moreno van mostrar una millor versió davant el Vilassar, gaudint de múltiples ocasions per endur-se els tres punts. Al 88 el Vilafranca va reclamar un penal sobre Jonatan Collado

Es segueix resistint la victòria pel Vilafranca en aquest 2022. El darrer entrebanc es va confirmar en el partit contra el Vilassar, amb resultat de 0-0 i un punt per cadascú al final dels 90 minuts, en un partit amb final polèmic en què els locals reclamaven un penal sobre Jonatan Collado.

El Vilafranca es presentava al partit amb la intenció de retrobar-se amb una victòria ara per ara segueix sense arribar, i ja són 4 partits consecutius sense guanyar. Una estadística que a la llarga acaba passant factura.

Als 4 minuts de joc, Pol Via fregava el pal, després d’una precisa bola d’Acedo a l’espai. Un Pol Via que també va protagonitzar una de les més clares del partit. La punteria va fallar després d’un bon esforç d’Escofet en la pressió.

El partit era un seguit d’ocasions pel Vilafranca. També ho intentava el fitxatge, Toni Cunill, des de lluny.

En una segona part més igualada, i amb un Vilassar més perillós, Eric Pimentel va disposar d’una de les més clares pel conjunt visitant en tot el partit, després d’un error en el blocatge de Toni Casamayor.

Al minut 88, la polèmica. Collado rep la bola en carrera dins l’àrea i a l’intentar superar-lo, lleuger contacte amb la cuixa del defensa i cau a terra. Protestes per la banda del Vilafranca, sense el beneplàcit del col·legiat.

A l’afegit, Toni Cunill, de cap, encara va tenir l’última, però tampoc hi va haver sort. Amb el xiulet de l’àrbitre, 0-0, un punt per cadascú, i la ment posada ja en el partit de diumenge (16:30h) al camp del Figueres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: