Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup Rovell d’Ou ha estrenat el videoclip de la cançó ‘Puff el drac màgic’

La presentació d’aquest videoclip s’hauria d’haver fet fa alguns mesos, però es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia.

El grup vilafranquí de música familiar ha presentat aquest segon videclip del seu darrer disc, amb un tema clàssic del seu repertori com és aquesta cançó, que forma part del seu darrer disc ‘Un xic de rock’. De fet, una presentació que s’hauria volgut fer molt abans, però que la pandèmia va obligar a retardar tant la gravació com la presentació.

Jordi Bové va presentar les noves incorporacions, el bateria Quim Molina, el teclista Oriol Nebleza i el baixista Iñaki Ramos. Ara esperen que, un cop la situació pandèmica es vagi superant, puguin reprendre la seva activitat d’actuacions i concerts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: