Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup Rovell d’Ou ha presentat el primer vídeo clip del seu darrer disc

Aquesta setmana es podrà veure ja a les xarxes socials el vídeo clip de ‘La Lluna en un cove’, que forma part del darrer treball discogràfic del grup Rovell d’Ou.

Aprofitant que fa uns mesos que disposen d’un nou local d’assaig i emmagatzematge a Vilafranca, els membres del grup que encapçala Jordi Bové han volgut presentar aquest primer vídeo d’una de les cançons que formen part del disc ‘Un xic de rock’ que van editar aquest estiu. La cançó triada per aquest primer vídeo ha estat ‘La lluna en un cove’, amb lletra de Josep Maria Rovira, que també va assistir a la presentació, i amb música de Paton Soler i arranjaments de David Palau. Aquests dos darrers no van poder assistir a la presentació que es feia aquest dilluns.
La presentació es va fer en el nou local d’assaig que té el grup a Vilafranca, i del qual gaudeixen des de l’estiu. De fet però, no ha estat fins aquestes darreres setmanes en que han pogut tenir-lo a punt ja que durant els mesos d’estiu tenen força actuacions. Bové remarca que ara disposen d’un espai on tenir tot el seu material, i al mateix temps fer assaigs i preparar nous espectacles.
D’Un xic de rock han fet de moment aquest primer vídeo clip, però ja s’han plantejat poder-ne fer algun més. La cançó escollida podria ser ‘Puff el drac màgic’.
De moment però, els seguidors de Rovell d’Ou poden trobar ja aquest primer de ‘La lluna en un cove’.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: