Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca recupera avui el partit contra el Vilassar amb entrada gratuïta al Municipal

Amb l’objectiu de fer caliu a la graderia, el club permetrà l’accès gratuït per presenciar el partit contra el Vilassar. Toni Cunill, retornat en aquest mercat d’hivern, amb l’OK per jugar

Aquest dimecres a les 19:30h el FC Vilafranca recupera el partit de la jornada 18 contra el Vilassar, ajornat a inicis d’any. Un compromís que hagués estat el primer matx del 2022 i que va canviar de data per positius a la plantilla del degà.

Els 3 punts, l’objectiu prioritari del Vilafranca, que arriba al partit encadenant 3 derrotes consecutives. La darrera va ser el passat 22 de gener, al caure per 0-1 davant el Castelldefels. Pel partit, l’equip ja comptarà a les seves files amb la darrera incorporació, el defensa central Toni Cunill, que torna al club després d’un breu periple al Prat de la 2a RFEF.

D’altra banda, l’entitat ha fet una crida a l’afició i buscarà crear ambient a la graderia, informant que l’entrada pel partit serà totalment gratuïta per a tothom.

Els vilafranquins arriben al partit després de no jugar aquest darrer cap de setmana, amb motiu de la jornada de descans que li corresponia a l’equip d’Ivan Moreno.

El Vilafranca – Vilassar es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca, aquest dimecres a partir de les 19:30h, amb la locució d’Antoni Carbó i l’anàlisi tècnica de Xavi Sans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: