Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

María Rodríguez Sandía presenta el poemari ‘Mudar les ales i esmolar les plomes’ a l’Agrícol

La presentació tindrà lloc el divendres 28 de gener, a les 20h, a sala Sara Kirchner del Centre Artístic Penedès L’Agrícol.

El Centre Artístic Penedès L’Agrícol acollirà la presentació del llibre ‘Mudar les ales i esmolar les plomes’, de María Rodríguez Sandía, publicat a l’Editorial Neopàtria. L’acte comptarà amb Pep Forns, psicòleg i escriptor, David Monteagudo, escriptor, Toni Bonet, editor, i María Rodríguez Sandía, autora del poemari, amb el suport de la Secció literària de l’Agrícol.

El poemari ‘Mudar les ales i esmolar les plomes’ és el segon poemari de María Rodríguez Sandía. Aquest poemari ha estat gestat durant dos mesos de reclusió per COVID a l’estiu del 2021. Aquesta situació fa que l’autora explori i doni veu i forma a sentiments i pensaments deixant que “les paraules s’escampin i esquitxin com plomes esmolades”. María Rodríguez expressa que “el sentiment de frustració, de ràbia continguda per la impotència de no saber quan podria recuperar la normalitat i la veu, la meva eina de treball principal, han estat el detonant d’aquests versos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: