Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria Rodríguez ha presentat el seu primer poemari ‘Estacions elementals’ a l’Escorxador

La presentació del llibre es va convertir en un espectacle multidisciplinari amb el qual els poemes de Rodríguez van prendre cos i veu gràcies a la col·laboració de diferents artistes.

Dijous a la tarda es va fer aquest acte de presentació en que Maria Rodríguez presentava el que és el seu primer llibre. Com ella explicava es tracta d’un projecte que va néixer durant els dies del confinament, fruit de la seva iniciativa de penjar cada dia un poema a les xarxes. Després va presentar-ne alguns a l’editorial Neopàtria, que va decidir publicar-los en aquest poemari amb el títol ‘Estacions elementals’. Rodríguez es mostrava il·lusionada abans de la presentació, que com ella explicava s’ha convertit en un muntatge multidisciplinari amb la col·laboració de diferents amics.
El llibre s’estructura en quatre parts, que fan referència a les 4 estacions de l’any, i que recull els diferents cicles vitals al llarg de l’any.
La sala d’actes de l’Escorxador va acollir aquest acte en que els poemes recollits al llibre ‘Estacions elementals’ van prendre cos amb la col·laboració de diferents artistes com ara Roger Subirana, Esther López, Pep Puig, David Monteagudo i Toni Regueiro entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: