Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En Comú Guanyem demana transport públic entre els tres hospitals del Consorci Sanitari

D’aquesta manera, també es milloraria la connectivitat entre ambdues comarques. La petició es farà via moció al ple del Consell Comarcal.

VeC, en representació d’En Comú Guanyem a la comarca, va oferir una roda de premsa aquest dilluns per a donar a conèixer la moció que presentaran aquest dijous al ple del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. En concret demanen que es posi a disposició de la ciutadania transport públic entre els hospitals Sant Antoni Abat de Vilanova, Sant Camil de Sant Pere de Ribes i l’Hospital Comarcal a Vilafranca. Ho explica Montse Romagosa.

A més, segons un estudi fet per la direcció del Consorci a petició de VeC, l’any 2019 es van fer més de 27.000 desplaçaments entre els tres hospitals i està previst que això augmenti ja que les derivacions que es feien des de Vilafranca a l’Hospital de Bellvitge ara es faran a Sant Camil. D’altra banda, fa un any els comuns van presentar una proposta de resolució al Parlament al respecte i finalment aquest dimecres es discutirà a la Comissió de Territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: