Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El diputat Gerardo Pisarello presenta a Vilafranca el seu llibre Dejar de ser súbditos

El diputat Gerardo Pisarello presenta a Vilafranca el seu llibre Dejar de ser súbditos

Aquest dijous a les set de la tarda i a la Sala d’actes de l’Escorxador, el diputat d’En Comú Podem i membre de la Mesa del Congreso de los Diputados serà a Vilafranca per presentar el seu llibre.

L’acompanyaran l’historiador Ramon Arnabat i la llicenciada en Ciències Polítiques Marta Junqué que faran una valoració del llibre, tant des del punt de vista històric, com actual.

Gerardo Pisarello va néixer a Argentina l’any 1970 i és fill d’Aurora Prados i Ángel Pisarello polític que va ser detingut-desaparegut i assassinat el 1976 tres mesos després del cop d’estat del 1976 que va donar pas al règim dictatorial i autoritari a Argentina. Des del 2001 viu a Barcelona, on ha treballat com a professor de Dret Constitucional a la UB. És autor de diversos llibres sobre constitucionalisme, drets humans i dret a la ciutat.

El llibre Dejar de ser súbditos planteja quin sentit tenen les monarquies hereditàries al món contemporani. A quins fins i interessos concrets ha servit la monarquia a Espanya. Partint d’una mirada històrica, contextualitzada, Gerardo Pisarello analitza críticament l’esdevenir de les monarquies modernes i concretament el de la dinastia borbònica hispana, des de Ferran VII fins a l’actual rei Felip VI.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: