Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Gerardo Pisarello parlarà a Vilafranca sobre els drets humans i socials a l’Amèrica Llatina

Gerardo Pisarello parlarà a Vilafranca sobre els drets humans i socials a l’Amèrica Llatina

Un debat organitzat per VeC, i amb la participació de representants de col·lectius llatinoamericans establerts a Catalunya, servirà per tractar de l’estat dels drets humans en aquests països.

Aquest dissabte 14 de desembre, a les 12 del migdia, es farà una
xerrada-debat sobre “Els Drets Humans i socials a l’Amèrica llatina avui” organitzada per Vilafranca en Comú i que comptarà amb la participació entre altres de Gerardo Pisarello, diputat al Congrés per la candidatura d’En Comú Podem.
Amb aquest debat es vol analitzar la situació en què es troben avui dia moltes de les societats llatinoamericanes, immerses en un seguit de dificultats econòmiques, inestabilitats polítiques, desigualtats socials, corrupció i importants dèficits democràtics.
Països con Nicaragua, Equador, Bolívia, Colòmbia, Xile, Mèxic, Venezuela, Argentina… viuen permanentment en conflicte amb unes poblacions sotmeses de fa segles a l’espoli, la inestabilitat i el deteriorament institucional que manté uns elevats nivells de pobresa que faciliten l’augment de les protestes populars i, al mateix temps, la sagnant repressió institucional contra la població.
Per analitzar la situació dels drets humans i socials en aquests països llatinoamericans es comptarà amb la presència de Gerardo Pisarello, i també de membres de col·lectius llatinoamericans establerts a Catalunya, com Oliver Acuña, del Col·lectiu Montecristi Catalunya, Guillermo Pérez, del Col·lectiu Correista en Catalunya i Orlin Martínez, del col·lectiu Correistas x siempre.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: