Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ampert ha presentat el calendari per el 2022, il·lustrat enguany amb obres de 12 ceramistes

Un any més, l’Associació ha presentat el seu calendari solidari amb el que recull fons per ajudar a mantenir les seves activitats. Principalment el transport de malalts per rebre tractament oncològic.

Els artistes que hi han participat són: Rosa Boqué, Rebeca Puértolas, Mercè Rius, Montse Llanas, Maria José Torres, Mercè Beneit, Josep Maria Baltà, Roser Oter, Mercè López, Alberto Bustos, Camil·la Pérez i Marc Navarro.

Les fotografies han estat realitzades per Santi Cabezas, i el disseny del calendari és obra del dissenyador Pere Pagà. Un any més s’ha comptat amb el patrocini de l’empresa vilafranquina Jocs Recreatius del Penedès, i la col·laboració de Gràfiques Imprès Ràpid.

Com en l’edició anterior, s’ha incorporat a cada pàgina del calendari un codi QR que dóna la possibilitat de conèixer més les obres i ceramistes participants.

El calendari solidari pot adquirir-se per 7 €, i es pot trobar antre altres espais a la seva seu al carrer Pere el Gran número 32 de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: