Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum organitza les jornades ‘Arquitectures del vi’

Les jornades ‘Arquitectures del vi. Revisions contemporànies’ serviran per celebrar el centenari de Cal Berger

Vinseum organitza els dies 10, 11 i 12 de desembre les jornades ‘Arquitectures del vi. Revisions contemporànies’. Les jornades, coorganitzades amb el Centre de Recerca Urbana del Camp de l’escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la URV, plantegen posar en valor el patrimoni arquitectònic del vi de construcció més recent a través de conferències i visites a cellers del Priorat i el Penedès.
El motiu de tot plegat és la celebració, aquest 2021, del centenari de Cal Berger.

El CRUC tindrà un paper fonamental en les jornades, que comptaran amb la conferència dels arquitectes Pere Balcells, Josep M. Iglesias i Jordi Sardà titulada ‘Vi i arquitectura. Crònica d’una promiscuïtat fructífera’. Sardà explicava durant la roda de premsa de presentació de les jornades que val la pena aprofundir en la relació entre el vi i l’arquitectura.

Les jornades s’iniciaran el divendres 10 amb un seguit de conferències al Vinseum i la visita a Cal Berger. I continuaran el dissabte 11 amb una ruta per cellers del Priorat i el dissabte 12 amb una ruta per cellers del Penedès.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Ricard Rafecas, valorava molt positivament el programa.

Tota la informació per inscriure’s a les jornades es pot consultar al web del Vinseum.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: