Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelles de Foix amb la marxa ciclista solidària BiciCatEla

Torrelles de Foix amb la marxa ciclista solidària BiciCatEla

El municipi va participar-hi acollint un dels punts de pas i avituallament dels ciclistes que van prendre part en la marxa.

El passat diumenge es va celebrar pel territori penedesenc una nova edició de la BiciCatEla, marxa ciclista solidària a benefici de l’Associació Catalana d’Afectats d’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica).

Torrelles de Foix va ser un dels punts de pas i d’avituallament d’aquesta marxa. L’Ajuntament també va contribuir en la recollida de fons d’aquesta associació per a la investigació, recerca i també al suport de les persones afectades per aquesta malaltia encara tan desconeguda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: