Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur a l’Alt Penedès ha pujat aquest mes d’octubre

Es trenca una ratxa de 7 mesos consecutius a la baixa.

En concret a 31 d’octubre del 2021 s’ha tancat els registres amb 5.183 aturats al conjunt de la comarca, el que suposa un augment de 90 persones respecte del mes anterior. A Vilafranca l’atur se situa en 2.100 persones, 65 més que al setembre. A Sant Sadurní l’atur creix en 16 persones arribant als 483 aturats. Als Monjos l’increment és de 26 persones amb un total de 392 treballadors registrats a l’atur i a Gelida, en canvi, l’atur s’ha reduït en 9 persones i ara hi ha 380 aturats. Si mirem les dades interanuals, és a dir comparant-les amb l’octubre de l’any passat cal destacar que el nombre de persones aturades s’ha reduït considerablement. Ara hi ha 1.229 aturats menys que no pas fa un any a l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: