Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un col·loqui d’ERC amb el regidor d’urbanisme a Terrassa situa la mobilitat com a transformació

A Terrassa han tirat endavant un projecte relacionat amb l’ampliació de les illes de vianants anomenat ‘Revolució Verda’.

Aquest dimecres, l’Escorxador acollia un col·loqui sobre mobilitat moderat per la periodista Judit Benages. En l’acte participaven el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Terrassa, Carles Caballero i el regidor vilafranquí, Pere Sàbat. Tot i ser ciutats amb una densitat de població molt diferent afronten reptes comuns com la mobilitat o la qualitat ambiental. Carles Caballero explicava que el 70% de la contaminació de l’aire de les ciutats la provoquen els vehicles de motor, una contaminació que a les ciutats de Catalunya s’enfila i supera tots els nivells de qualitat marcats per l’OMS posant en risc la salut de la ciutadania. Per això a Terrassa han tirat endavant un projecte relacionat amb l’ampliació de les illes de vianants anomenat ‘Revolució Verda’.
Una proposta, segons Caballero, que es pot replicar a Vilafranca ja que per mides del municipi és perfectament factible replantejar tota la mobilitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: