Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pandèmia ha agreujat la situació de les persones amb problemes de salut mental

La Taula de la Salut Mental del Penedès considera que la situació provocada per la pandèmia ha agreujat encara més el risc d’exclusió social de les persones que pateixen problemes de salut mental.

El proper 10 d’octubre és el dia mundial de la salut mental, i per aquest motiu des de la Taula de la salut mental del Penedès han tornat a organitzat un seguit d’actes que s’enceten aquest dijous 7 d’octubre amb un webinar que es fa a partir de les 7 de la tarda.

Després d’un any d’aturada a causa de la pandèmia, des de la Taula consideren important poder tornar a donar visibilitat a un col·lectiu que també ho ha passat força malament durant aquests mesos de confinaments, restriccions i dificultats.

Per analitzar aquestes qüestions s’ha organitzar aquest webinar que es farà el dijous, parlant dels efectes de la pandèmia i perspectives de futur.

A banda d’aquesta activitat, el divendres 8 d’octubre es farà el lliurament de premis del segon concurs literari ‘Les paraules parlen per tu’, a l’Auditori de Vinseum. Una iniciativa que es va engegar el 2019, que l’any passat no es va poder fer per la pandèmia, i que busca empoderar a través de l’escriptura les persones que pateixen algun trastorn de salut mental.

Els darrer acte previst és un torneig de pàdel inclusiu que es faria a les instal·lacions del PcP al llarg del matí del dissabte 9 d’octubre. Una jornada festiva i esportiva que vol ser un bon colofó a les celebracions al voltant del dia mundial de la salut mental d’aquest 2021.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: