Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cavatast 2021 confirma una aposta per la proximitat d’elaboradors i visitants

Ara s’obre un debat del format per l’any vinent.

El Cavatast s’ha celebrat de divendres a diumenge, i enguany ha repetit el mateix format de la passada edició, amb tastos amb aforament limitat i una aposta per la proximitat dels elaboradors i els visitants. A més, una trentena d’expositors han participat en la iniciativa, entre els quals el públic hi trobava cellers i establiments de restauració, xarcuteria i pastisseria. La trentena de cellers exposaven els seus productes en quatre escenaris, els cellers Freixenet, Vilarnau, Canals i Munné i Juvé i Camps.També es van fer quatre sessions de tast, una divendres, dues el dissabte i una diumenge. En cada sessió hi participaven sis cellers, un restaurant, una xarcuteria i una pastisseria.
El regidor de Comerç i Turisme, Ton Amat, fa un bon balanç de la 25ena edició del Cavatast.
Ara s’obre un debat entre els organitzadors i participants de cara a l’any vinent, per valorar si es manté el format d’aquests dos darrers anys o si es torna a l’original.
La inauguració del Cavatast va donar, divendres a la tarda, el tret de sortida a un cap de setmana farcit d’activitats enogastronòmiques. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, i del regidor de Comerç i Turisme, Ton Amat. Diverses representants del col·lectiu Cava Women, que s’ha presentat aquest dissabte en el marc de la mostra, van ser les encarregades de conduir el pregó inaugural.
Eva Plazas, va aprofitar per reivindicar la importància que les dones ‘han tingut, tenen i tindran’ en el sector.
Anaïs Manobens i Marta Cases van ser les representants de Cava Women en el pregó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: