Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest cap de setmana reobre l’espai de lleure de la muntanya de Sant Jaume

Aquest cap de setmana reobre l’espai de lleure de la muntanya de Sant Jaume

Per fer ús d’aquest espai, cal fer la reserva prèvia a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament.

D’acord amb les noves mesures Covid-19 de distància i limitació de comensals, es reprèn el servei de bar i de lloguer de taules i barbacoes de la muntanya de Sant Jaume en horari de les 10 a les 17h.

Situat a menys de dos quilòmetres de Vilafranca, l’espai de la muntanya de Sant Jaume està obert al públic tots els caps de setmana i festius, excepte els dies de pluja, el mes d’agost i l’època de Nadal. L’espai, doncs, també estarà obert el proper dimarts 12 d’octubre, festiu.

Gestionat per la cooperativa d’iniciativa social Nou Verd, que té l’objectiu de promoure i facilitar la inserció laboral de persones amb discapacitat, l’espai de la muntanya de Sant Jaume és un lloc d’oci i de lleure per a famílies i grups que vol fomentar l’equilibri amb l’entorn potenciant la biodiversitat agrícola i natural de la zona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: