Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

4 debats serviran per plantejar com la Vegueria Penedès s’ha de posar al servei de les persones

Pro Vegueria Penedès organitza un nou cicle de debats, que a través de quatre sessions vol reclamar que s’agiliti el desplegament de competències a la vegueria.

Pro Vegueria Penedès organitza a partir de la propera setmana quatre sessions per parlar d’aquesta qüestió recollint les sensibilitats de les quatre comarques en temes com la planificació territorial i el desplegament dels serveis, o les necessitats de millora d’infraestructures i transports.

Com explica el president de l’entitat, Jordi Cuyàs, la voluntat és poder fer sentir la veu del territori en temes cabdals per poder dotar de competències definitivament la Vegueria.

La primera sessió es farà a Vilafranca el proper 13 d’octubre, a les 7 de la tarda al Vinseum per parlar sobre les delegacions territorials del Penedès i quines demandes es fan des del territori. Es comptarà amb la participació dels alcaldes de les quatres capitals comarca que componen la Vegueria.

Les següents sessions, sempre en dimecres, seran els dies 27 d’octubre a Igualada, 10 de novembre a Vilanova i 24 de novembre a El Vendrell.

Respectivament s’hi parlarà de l’aposta ferroviària, mercaderies i viatges; els serveis territorials d’educació; i el pla territorial parcial del Penedès.

L’assistència als debats és oberta a tothom qui ho desitgi, i no cal inscripció prèvia tret que hi hagués canvis del Procicat. Des de Pro Vegueria Penedès apunten que s’han triat espais que permetin una àmplia assistència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: