Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sergi Sol fa una conferència institucional de la diada marcada pel record a Mònica Hill

El periodista i llicenciat en Dret Sergi Sol va ser l’encarregat de pronunciar divendres la conferència institucional de la diada nacional de Catalunya.

L’acte es va fer a l’auditori del Vinseum amb aforament limitat per complir amb les mesures anti-Covid.

Sol va titular la seva conferència ‘Esperança i llibertat’. Un discurs que va estar molt marcat pel record i l’homenatge a la regidora d’ERC Mònica Hill, bona amiga del conferenciant, que va morir el passat mes de maig.

La conferència va comptar amb les intervencions musicals de Pep Picas.
Sergi Sol és col·laborador habitual de diversos mitjans de comunicació i editorials, també es dedica a l’assessorament a empreses i fundacions, i és autor del llibre ‘Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures’.

Va treballar com a periodista al setmanari El 3 de vuit del 2004 al 2007, fins que va deixar el Penedès per traslladar-se a Barcelona i exercir de cap de Comunicació d’ERC. A partir del 2011 es va incorporar a l’equip d’Oriol Junqueras, amb qui va treballar a la Vicepresidència del Govern de la Generalitat fins a finals d’Octubre de 2017, quan va ser destituït en aplicació del 155.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: