Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’EVA354 reprèn l’activitat oferint nous al·licients i mantenint la presencialitat

L’EVA354 reprèn l’activitat oferint nous al·licients i mantenint la presencialitat

Aquesta temporada s’ha buscat sumar una proposta gastronòmica per sumar un nou al·licient a les trobades de lectura en veu alta.

Tot i que la prioritat ha estat sempre i continua sent llegir a residències i centres de dia, davant la incertesa que això suposa de cara al proper trimestre que ara s’enceta, s’han buscat formules que ens permetin la lectura en veu alta presencial i, al mateix temps, explorar noves formes d’arribar a nous tipus d’oients.

Així, el 30 de setembre s’iniciaran les Lectures a Peu de Carrer a l’establiment ‘Romaní’ de Vilafranca. Les trobades es fan el darrer dijous de cada mes, entre 5 i 6 de la tarda i estan dirigides a tothom qui s’hi vulgui apuntar. La peculiaritat enguany és que lectures i proposta gastronòmica compartiran protagonisme. Unes setmanes abans de la trobada els lectors i el xef de l’establiment sabran a partir de quin concepte han de preparar la seva proposta. Així, els assistents gaudiran de dos plaers al mateix temps, la lectura en veu alta junt amb el tast de la tapa ideada per l’ocasió en el ‘Romaní’. Una proposta en la mateixa línia és la que s’està ideant a Sant Sadurní, amb l’establiment ‘Vibop’.

D’altra banda, es continuarà llegint mentre sigui possible fer-ho a l’aire lliure, al Centre de Dia de Torrelavit. La propera sessió està prevista per el dia 7 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: