Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC es reuneix a Madrid amb ADIF per parlar del cobriment de la via i altres infraestructures

El portaveu Pere Sàbat reclama que s’afronti la finalització de la cobertura de les vies i que s’aposti per l’eix transversal ferroviari per evitar el pas de mercaderies per la R4.

Representants del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Vilafranca es van reunir aquest dijous amb representants d’ADIF i per tractar temes importants per el futur de la vila com ara acabar la cobertura de les vies i trobar una solució a l’augment de pas previst de mercaderies per la R4 i el seu efecte sobre el servei de rodalies.

ERC aposta per impulsar l’eix transversal ferroviari, que passaria per Lleida, Cervera, Igualada i Martorell.

Els republicans vilafranquins han aprofitat també per reunir-se amb senadors i diputats al Congrés d’ERC per fer-los arribar qüestions que consideren importants per la vila vinculades principalment a temes de infraestructures.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: