Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El servei de Cultura estrena una nova web d’espectacles

A les portes d’encetar una nova temporada d’arts escèniques a Cal Bolet i l’Auditori, el servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha presentat una nova pàgina web d’espectacles Vilafranca.

A les portes d’encetar una nova temporada d’arts escèniques a Cal Bolet i l’Auditori, el servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha presentat una nova pàgina web d’espectacles vilafranca. El domini es manté: espectacles.vilafranca.cat. Ara, però, és més intuïtiva, més fàcil d’utilitzar, incentiva l’autonomia dels usuaris i compta amb aforaments adaptats a la situació actual.
El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, explica que segueix la mateixa línia de la web corporativa de l’Ajuntament.

A més d’explicar tota aquella informació relativa als espectacles professionals, també destaca altres activitats culturals que es fan a Cal Bolet i l’Auditori, tal com exposa la tècnica de Cultura Carla Sanmartín.

Les principals novetats són la creació d’un nou carnet d’Amic de Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca i la creació d’una nova línia d’abonament, amb la mateixa política que es feia fins ara, i que premia a aquells usuaris que són més fidels. Es tracta dels ‘Vine’. Així els explica la tècnica de Cultura Teresa Latorre.

Mantenen, a més, uns abonaments tancats com el ‘Vine Camerata’ i el ‘Vine Jove’. En aquests dos casos al mateix moment de compra de targetes es compren les entrades. A més, la nova web també inclou un apartat que explica els vincles establerts amb la companyia resident, la Flyhard, i també amb la Camerata Penedès.

La venda d’entrades s’activa el 13 de setembre de manera online i el 16 de manera presencial, de cara als espectacles de setembre i octubre. Les propostes de novembre, desembre i gener, s’aniran venent de manera esglaonada. El procés de compra s’activarà un mes abans de la funció.

Us recordem que el proper diumenge 19 de setembre, darrere l’Auditori Municipal, es fa la festa d’inici de temporada. A les 12 del migdia, de manera conjunta amb la Xarxa, es presentarà la programació familiar de tardor i els assistents podran veure un espectacle de circ de la companyia Moi Jordana. A les 6 de la tarda es presentarà la temporada d’adults amb la música de Joina i la dansa urbana de CobosMika Company.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: