Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El proper cap de setmana se celebra la festa del barri del Poble Nou

L’Associació de Veïns va haver d’ajornar la celebració el passat mes de juny per la situació de pandèmia i recupera ara els actes previstos.

Començaran el divendres a dos quarts de nou del vespre a l’escenari del Parc Tívoli amb el Pregó a càrrec del Taller d’Assaig de Teatre dirigits per Valeri Laguna. En acabar hi haurà Traca d’inici de Festa a càrrec d’Els 3 Mosqueters amb la col·laboració de música i so per part de JBD Sonoritzacions. I tot seguit Monòleg a càrrec d’Edu Mutante.
L’endemà, dissabte, a les sis de la tarda hi haurà un espectacle d’animació infantil a càrrec del grup ‘3 Quarts de 15’. A un quart de vuit del vespre, i també al Parc Tívoli, Mostra de Balls del Casal d’Avis del Tívoli, acompanyats pel Grup de Gimnastes de l’Associació dirigits per la professora Meri Fernàndez. I a quarts de deu de la nit concert i espectacle musical a càrrec de Duet d’Ambient. El diumenge a les 10 del matí al Parc Tivoli es farà una missa de la Festa del Barri celebrada per mossèn Xavier Aymerich, amb la col·laboració de la Coral Kandenit que en acabar oferirà un concert. A les 11 està prevista una exhibició dels Falcons de Vilafranca i bitlles catalanes. A les 12 sardanes amb la Cobla Catània i per acabar els actes de la festa del barri del Poble Nou a les set de la tarda tindrà lloc un concert d’havaneres a càrrec del Grup Xató de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: