Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns s’inicien una vintena d’activitats per donar a conèixer l’Economia Social i Solidària

Entre el 27 de setembre i el 10 d’octubre es duran a terme tant de manera telemàtica com presencial fins a una vintena d’activitats per donar a conèixer i promoure l’economia social al territori.

Organitzada per Coopsetània, la setmana vinent s’inicia aquesta tercera quinzena de l’Economia Social i Solidària que vol ajudar a divulgar i fer créixer l’economia social a l’Alt Penedès i Garraf mostrant-ne la diversitat i apropant-la a la ciutadania. La coordinadora de Coopsetània, Laura Rafecas, explica que es fan actes diversos, tant xerrades, com exposicions i jornades tècniques.

En aquesta tercera edició les activitats es duran a terme en format mixta, alguns seran presencials i altes telemàtics. Tota la programació, del 27 de setembre al 10 d’octubre, es pot consultar al web coopsetania.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: