Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Bona imatge del Patí Vilafranca davant el Forte dei Marmi en el segon matx de pretemporada

Bona imatge del Patí Vilafranca davant el Forte dei Marmi en el segon matx de pretemporada

L’equip va reaccionar a la segona meitat i va aconseguir escurçar diferències davant un dels millors equips d’Europa per deixar l’electrònic amb el 4-6 definitiu

El Forte dei Marmi ha estat el segon rival del Digittecnic Vilafranca en aquesta pretemporada, en un partit vibrant davant un dels equips més potents del panorama europeu. Un partit en què el resultat (4-6) era el menys important, però els de Toni Porta van deixar molt bones sensacions.

El partit va comptar amb el protagonisme de dues llegendes de l’hoquei patins, com Pedrito Gil i Marc Gual, noves incorporacions del Forte dei Marmi. Gual, després de dos anys retirat, ha tornat a vestir-se de curt i torna a ser jugador en actiu.

Tot i el 0-3 al descans, els vilafranquins van disposar d’ocasions per perforar la porteria italiana. A la segona part, el conjunt italià va ampliar la renda fins als 6 gols. A partir d’aquí, el Vilafranca va saber reaccionar i va aconseguir situar-se a només dos gols de diferencia, per deixar l’electrònic en el 4-6 definitiu.

Les noves incorporacions dels locals també van tenir minuts a la Poliesportiva, que dissabte a la tarda presentava una bona entrada. Emanuel Necchi, va mostrar la seva veterania sobre la pista, Luka Hernández va realitzar bones intervencions durant els minuts que va disputar a la segona meitat i Tomás Villares va fer una bona mostra del seu potencial.

Aquesta setmana, l’equip seguirà preparant la nova temporada, amb el debut a la Lliga Catalana contra el Mataró.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: