Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat la quarta edició dels Relats Eròtics amb DO Penedès 2020

Es va fer també un tast teatralitzat ‘La sensualitat en el vi’, de la mà del sommelier, Pere Escuder.

El passat divendres, al Celler de l’Avi Recasens, es va presentar el llibre de la quarta edició dels Relats Eròtics amb DO Penedès. L’acte va consistir en la presentació del llibre de relats per part de dos membres del jurat, i seguidament es va fer un tast teatralitzat ‘La sensualitat en el vi’, de la mà del sommelier, Pere Escuder. Les membres del Jurat, Pilar Blasco, de l’Editorial Tripode i l’escriptora Anna Pasqual van ser les encarregades d presentar el llibre, dedicant uns comentaris a cadascun dels textos. Enguany fa cinc anys de l’inici del concurs i per això s’afegia a l’acte una actuació musical. El concurs està patrocinat per la DO Penedès, l’Ajuntament de Vilafranca, el Consell Comarcal i la Diputació amb la finalitat de promocionar la cultura i el territori de la DO Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: